2012-05-30 15:28:14• hírek • Póti Orsolya

Gyermeknap a Coposu sétányon!

A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal idén sem feledkezik meg a gyermekekről. Szórakoztató programokkal, látványos műsorokkal és egyéb meglepetésekkel várják őket június elsején.

Az első gyermeknapot 1950-ben tartották, a cél ekkor még a háború sújtotta országok gyermekeinek megsegítése volt. Azóta tartanak világszerte, így megyénkben is ezen a napon játékos programokat, színi előadásokat, versenyeket.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ idén a Corneliu Coposu sétányon rendezi meg gyermeknapi programját, melyre kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel vár 10.00 és 18.00 óra között. A rendezvény keretében előadásokkal mutatkoznak be az szatmári óvodák kis- és nagycsoportjai, ezt követően pedig a Royal Dance Club, a Crazy Dancers tagjai, a Gaby's Modells, az Octavian Goga Általános Iskola mazsorettjei, az Arttis, valamint a Cununita Nazdarvana lép színpadra.

A közönséget továbbá olyan fellépők szórakoztatják, mint Stefania és Hermina Hotca, Vlad Pop, Anamaria Pteancu, Angelina Surd és Bota Regina. A műsorok mellett sok sok játék, arcfestés és meglepetés vár a látogatókra.

Rossz idő esetén a rendezvény a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban - a Szakszervezetek Művelődési Házának épületében (Október 25. tér) kerül megrendezésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: