2011-06-01 15:34:06• hírek • Szatmár.ro

Gyermeknap a 10-es iskolában

Színes programokkal rukkolt elő a szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskola a gyermeknapra: tanítás nem volt, csak móka és kacagás.

Aszfaltrajzok készültek, rajzfilm- és filmnézés volt, tánc- és kerékpárversenyen, illetve labdarúgó- és asztalitenisz verseny vetélkedhettek Szatmárnémeti 10-es Számú Általános Iskola diákjai június elsején, a gyermeknapon. Szerdán nem volt tanítás, „feje tetejére állt a világ", a sok színes programban pedig mindenki megtalálhatta a neki valót.
Ünnepélyes pillanatok is tarkították ugyanakkor ezt a napot: kiemelkedő teljesítményükért díjazták az iskola kis mazsorettjeit és felkészítőjüket, Csík Elvirát.

Amint arról portálunkon is olvashattak, Csík Elvira testneveléstanár „Fekete Gyöngyszemek" csapatának tagjai az elmúlt hétvégén Nagyváradon versenyeztek, ahol a Országos Mazsorett Egyesület szervezte megmérettetésen nem csak a novemberi Román Kupán való részvételi jogot nyerték el, hanem meghívást kaptak a szeptember 30 - október 2. között a Nagy-Britanniai Bath-ban megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra.

A mazsoretteket és tanárukat kitűnő szereplésükért ezért Ilyés Gyula, Szatmárnémeti polgármestere díjazta: a csapat mind a huszonkét tagja díszoklevélben és apró meglepetésben részesült.
„Ezelőtt 15 évvel, az első városnapon vonultak fel először a mazsorettek Szatmáron. Ez mára tradícióvá vált, ti pedig ennek vagytok a részesei, a folytatói. Mindenkinek gratulálok és sok sikert kívánok az elkövetkező megmérettetésekhez." - mondta a polgármester.


Színes programok az iskola udvarán
Színes programok az iskola udvarán


Bicikliverseny is volt
Bicikliverseny is volt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: