2006-05-20 22:17:17• hírek • Noemi Brigitta Boros

Gyermeknapi rendezvények

A MADISZ ebben az évben is gyermeknapi rendezvényeket szervez a kicsiknek.

A Szatmárnémeti MADISZ ebben az évben is megrendezi az elmúlt évek folyamán már hagyománnyá vált gyermeknapi rendezvényeket.

A gyermeknapi rendezvényekre idén június harmadikán, szombaton kerül sor. A színház előtt lesz a gyülekező, ahol arcfestéssel várják a kicsiket, majd 10.30-kor indul a csoport, fúvószenekar kíséretében tesznek egy kört a főtér körül, majd elindulnak a Kossuth Kertbe.

A Kossuth Kertben íjászat, lufimadár- és sárkánykészítés, aszfaltrajzverseny, kötélhúzás, zsákbanfutás, láncfűzés, csákókészítés, origami, és homokkép-készítés várja a gyermekeket. idén is sor kerül majd a keverék-kutyusok szépségversenyére.

Amint azt a Szatmár.ro Kánya Lászlótól, a MADISZ elnökétől megtudta, a helyszínen felállított színpadon bábszínházzal és a Kökényesdi Néptánccsoport előadásával kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de továbbra is várják mindazon osztályok vagy óvodai csoportok jelentkezését, akik bármilyen produkcióval szerepelni szeretnének a színpadon. Az érdeklődők a 710810-es telefonszámon keresztül mondják rá az üzenetrögzítőre a nevüket és telefonszámukat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: