2014-05-13 11:23:54• hírek • Szatmár.ro

Gyermekkönyv-bemutató a Családi hétvégén

Az Aranykapu Kulturális Egyesület meghívására érkezik Szatmárnémetibe a Családi Hétvége alkamából a Koinónia Kiadó.

Kürti Andrea és Zágoni Balázs közös alkotását, az Erdélyi gyermekenciklopédia című kötetet mutatják be május 18-án, vasárnap 15.30 órától a Mesterségek utcájában, a Kossuth Kertben. Kürti Andreával a kiadó felelős szerkesztője, Rostás-Péter Emese beszélget.

A könyvbemutatón terítékre kerülnek a kiadó legfrissebb gyerekkönyvei is: a kolozsvári zenész, zenetanár Horváth Zoltán debütkötete, a magyar nyelv betűivel, hangjaival játszadozó Nyelvtörő ABC című verseskönyv, valamint Cseh Katalin különös érzékenységgel megírt, kiskamaszokhoz szóló verseskötete, melynek címe: Amit nem lehet megenni.

Szintén erdélyi szerző műve a Kabátvigasz, gombszomor című meséskönyv, Sikó-Barabási Eszter friss, üde hangvételű történeteit Visky Ruth Boglár illusztrálta. Két fordításkötet is napvilágot látott nemrég, a kiadó gondozásában: Markus Majaluoma Apa, irány a tenger! című, a finn szerző illusztrációival közölt meseregény, továbbá az utóbbi évtized legjobb gyerekbibliájának tartott Jézus meséskönyve, a Biblia - Sally Lloyd-Jones művét Zágoni Balázs ültette át magyar nyelvre. A szülők, pedagógusok érdeklődésére számíthat továbbá egy gyerekneveléssel kapcsolatos, rendkívül izgalmas témát feldolgozó könyv: Tanith Carey Hová tűnt a kicsi lányom? című kötete a kislányok koraérésének veszélyeire hívja fel a figyelmet.

A kiadó vasárnap kisebb könyvvásárral is várja a Családi hétvége látogatóit, amelyen kedvezményes áron lehet megvásárolni a kiadó új és régebbi kiadványait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: