2020-04-21 15:16:01• hírek • Bede Emőke / Agerpres

Gyermekgyilkosság Aradon: az édesanya az első számú gyanúsított

Fotó: aradon.ro
Fotó: aradon.ro

Egy gyermek holttestét találták meg hétfőről keddre virradóan egy aradi lakásban. Mellette anyja eszméletlenül feküdt, a jelek szerint mindkettejük testén késszúrások okozták a sérüléseket.

Az eszméletlen asszonyt és a gyermeket a nő férje találta meg, amikor hazaért. A rendőrség kedd reggel kikérdezte a tömbház lakóit, akik úgy nyilatkoztak, hogy semmiféle gyanús hangot nem hallottak az áldozatok lakásából kiszűrődni, csak amikor a férj hazatért, és elkezdett segítségért kiabálni – tudósít az Agerpres hírügynökség.


A helyszínre kiszálló mentősök a gyermek esetében már csak a halál bekövetkeztét tudták megállapítani, a 44 éves anyát azonban még idejében kórházba szállították. Az aradon.ro helyi hírportál úgy tudja, az asszony állapota jelenleg stabil, az orvosok véleménye szerint a nő nyakán és alkarján található sérülések már nem jelentenek életveszélyt.


Az idézett forrás azt is közölte, hogy a nyomozóhatóság első számú gyanúsítottja az édesanya, feltételezéseik szerint a gyermek megszúrása után a nő öngyilkossági szándékkal maga ellen fordította a kést. A motiváció egyelőre ismeretlen, és a nőnek nem voltak korábban mentális problémái sem, de az ügyészség elrendelte a szakértői vizsgálatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: