2014-07-20 15:04:52• hírek • Szatmar.ro

Gyermek-evangelizáció Mikolában

Mielőtt Nagytarnán vasárnap az ifjúsági tábor beindulna, Mikolában a délelőtti Istentisztleten még részt vettek az ifjak az evangelizációs programot záró ünnepi eseményen.

A naponta 60-65 fős csapat közösen hallgatta Isten Igéjét, mélyült el egy-egy bibliai történet eseményében és vonta le a hasznos tanulságokat. A közös éneklés, a kézimunkák elkészítése, az együttes uzsonnázás és az önfeledt játszás hamar pergették az órákat és a napokat. Idén is, amint azt már tizenöt éve megszokhattuk, Mikolában közös fölkészülés és munka eredményeként lehettek együtt a gyermekek és ifjak.

Kállai Karola vallásoktató odaadó munkája, Gerő Anikó kántor, Zsiga Mónika egyházgondozó és Higyed István lelkipásztor együttes feladatvállalása szerzett örömet mindazoknak, akik felekezeti hovatartozásra való tekintet nélkül részt vettek a programban.

Az ikések  különböző rávezető, néhol humorral is fűszerezett jelenetei nagy tetszésnek örvendtek a kicsik között, akiket a nagyobbak mint jó testvérek segítettek, irányítottak. A szülők meggyőződhettek arról, hogy gyermekeik e napokban  is a „jó útat" válsztották Krisztust követve, aki Út, Igazság és Élet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: