2008-10-23 14:42:07• hírek • ma.hu

Gyermeket vár Jennifer Aniston?

Meghökkentő hír látott napvilágot Jennifer Aniston-ról: a New Weekly, ausztrál lap szerint a színésznő gyermeket vár exbarátjától, akivel valószínűleg emiatt újította fel kapcsolatát.

Mióta felröppent a hír Jennifer Aniston állítólagos terhességéről, a lesben álló fotósok is keresik, hogy a színésznőn van-e nyoma az áldott állapotnak.

Párja, John Mayer nincs vele - a hírek szerint a rockzenész és Aniston pár hete azért újította fel augusztusban véget ért románcát, mert kiderült, hogy a színésznő gyermeket vár.

A páros egyébként tavasszal esett szerelembe, és pár hónapig úgy is tűnt, remekül működik a kapcsolat. Jennifer még arról is beszámolt egy nyilatkozatában, hogy a családalapítás is szóba került már közöttük. Természetesen, mivel Aniston-t már csak egy év választja el a negyvenedik iksztől, neki valóban nem árt igyekeznie.

Ráadásul, sosem volt kibékülve azzal a ténnyel, hogy exférje, Brad Pitt immár hat gyermeket nevel kedvesével, Angelina Jolie-val. Ha igazak a pletykák, Aniston hamarosan John Mayer gyermekét ringathatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: