2012-11-25 16:25:54• hírek • Szatmar.ro

Gyermekeink jövője az egység erejében rejlik

Az RMDSZ meghívására teltház előtt léptek fel Bogdándon és Szérben a Szatmárnémeti Harag György Társulat színművészei.

Nagy Sándor esperes együtt köszöntötte az RMDSZ szenátor- és képviselőjelöltjeivel a bogdándi kultúrotthonban összegyűlt, mintegy 200 érdeklődőt, akik a Romániai Magyar Demokrata Szövetség által szervezett a rendezvényen tiszteletüket tették. Az esperes köszöntő beszédében külön kitért a december 9-i választásokon való részvétel fontosságára, az egység gondolatát erősítve.

„Bogdándon és Szérben éket vertek közénk a román pártok és sajnos a mieink is. Most azért állok itt, hogy a lelkiismeret hangja legyek számotokra. Most jött el az idő, amikor kezetekbe vehetitek a saját sorsotokat. Bizonyára ti is azt akarjátok, hogy ezeknek a gyönyörű gyermekeknek legyen egy szebb jövendőjük", fogalmazott az esperes.

Balogh Sándor és Maskulik Csaba üdvözlő beszédükben külön kitértek arra, örvendetes, hogy ennyi gyermek gyűlt össze az előadásra. Kiemelték, hogy a jelek szerint a jövő biztosított közösségünk számára a településeken, már csak az a kérdés, lesz-e erő, aki a megfelelő helyeken képviselni tudja a gyermekek számára a magyar jövőt, biztosítani tudja az oktatást, az itthon maradáshoz szükséges fejlődést.

Az összefogás erejét felismerő bogdándiak és szériek elmondása szerint mindenkinek el kell mennie december 9-én az RMDSZ jelöltjeire szavazni, hogy a gyermekek jövője biztosítva legyen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: