2019-07-21 04:28:49• hírek • Blikk.hu

Gyermekein teszteli a meséit Farkasházi Réka

„Egy színésznő folyton nyitott szemmel kell hogy járjon” – vallja Farkasházi Réka, aki idén nagy fába vágja a fejszéjét.

Amellett, hogy gyermektábort szerveztek együttesével, a Tintanyúllal, őszre új lemezt (Családi album) is megjelentetnének, amelyre Réka először írja egyedül a zenékhez tartozó meséket, így most mindenhonnan igyekszik inspirációt szerezni. Persze háromgyermekes édesanyaként az Újszínház színésznőjének bőven van honnan sztorikat merítenie.
 

– Folyamatosan agyalok a történeteken, de nem egyszerű három gyermek mellett a megírásuk – árulta el mosolyogva Farkasházi Réka, aki a tervek szerint olyan történeteket szerez, amelyeket akármilyen famíliák tagjai magukénak érezhetnek.

 

– Minden mese egy-egy családtípuson belül fog játszódni, lesz benne nagycsaládos, csonka családos, illetve nagyszülős történet is – mesélte a készülő könyvről Farkasházi Réka, aki korábban elárulta, az alakuló történeteket először mindig a saját gyermekein, Benjáminon, Rebekán és Tamarán teszteli le. – Természetesen merítettem a saját családunk életéből is, de színésznőként alapból szeretem megfigyelni az embereket, ami nagyon jól jött a karakterek kidolgozásához.
 

Az album októberre várható, addig is készülnek a dalok, amelyek természetesen összhangban állnak majd a könyvben található mesékkel.

– Olyan történetek lesznek, amelyekben mindenki magára ismer majd, szülő és gyermek is – mondta a Vasárnapi Blikknek Farkasházi Réka. – Fontos, hogy olyan mesék legyenek, amelyek minden korosztályt szórakoztatnak, és ez persze igaz a dalokra is. Ebben segít a hangszerelés, a dalszövegek, amelyek egyáltalán nincsenek lebutítva, sőt azt szeretném, ha a szülő olvas fel a könyvből a gyerkőcnek, ő is élvezze a történeteket. Miközben természetesen szól a zene!


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: