2018-09-04 05:26:47• hírek • Blikk.hu

Gyermeke tanítja türelemre a Jóban Rosszban sztárját

Könnyen veszi az akadályokat a szülés utáni első időszakban Nagy Adri, de néhány dolgot még szoknia kell.

– Eddig nagyon szabad voltam, jöttem-mentem, intézkedtem. Most minden percemet Benedekkel töltöm. Nem voltam soha türelmes típus, így most ezt tanulom a kisfiam mellett – mondta Adri. – Van, hogy egy óra is eltelik, míg elalszik, mégsem érzem tehernek megélni ezeket a pillanatokat. Most ő a legfontosabb, ez így van rendjén.
 

A Jóban Rosszban színésznője gyorsan belerázódott az anyaszerepbe.

– Nem aggódok olyan sokat, mint előre elképzeltem. Gyorsabban nő és fejlődik, mint egy átlagos baba, én pedig ösztönösen veszek részt a kis dolgaiban, eltűntek a legnagyobb félelmeim. A Czeizel Intézetben végzett hathetes, három testtájas csecsemőultrahang is megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendben a kisfiammal – árulta Nagy Adri.
 

A kutyájuk, Aladár viszont eleinte sértetten vette tudomásul, hogy Benedek is a család tagja lett, de megenyhült, már sétálni is elkíséri a gazdikat.

– Eddig ő volt számunkra a világ közepe, így neki is fel kellett dolgoznia, hogy lett egy másik igazán fontos pontja az életünknek. Szerencsére kezd újra a régi lenni a kapcsolatunk. Akkor pedig szerintem majd repes az örömtől, amikor Benedek egy-egy kiflicsücsköt ledob neki az etetőszékből – mondta az énekesnő.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: