2019-07-09 05:42:17• hírek • Közlemény

Gyermekbibliahét Patóházán 16 mosolygó szempárral

Isten kegyelméből, Patóházán, július elsejétől hetedikéig tarthatták meg az idei vakációs bibliahetet. 16 gyermek vett részt alkalmakon.

„Itt ragadom meg a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak azoknak, akik segítették munkámat. Köszönettel tartozunk az ifjaknak, Nagy Emőke óvónőnek, Popp Ivett tanítónőnek és Tolnai Zelma helybéli kántornak. Az ő segítségük nélkül nehezen tudtuk volna megszervezni ezt a szép hetet.

 

Illetve ez úton mondunk köszönetet a Communitas Alapítványnak is, hisz ők voltak idén főtámogatóink. Az ő anyagi támogatásuknak köszönhetően sikerült idén megvásárolni a kellékeket, amikre szükségünk volt a vakációs bibliahét lebonyolításához. Továbbá az alapítvány támogatta a szombatnapi kirándulásunkat is, amikor is 16 személy (2 felnőtt és 14 gyermek) meglátogathatta a Nagykárolyi Kastélyt, és eme kulturális program után lazulhatott egyet a Szatmári Aquastarban.” – mondta lapunknak Tolnai János patóházai lelkipásztor.

 

Vasárnap 16-tól a patóházai templomunkban volt a bibliahéten tanultaknak a bemutatása, ahol a szülők és nagyszülők meghallgathatták a drága kincseink bizonyságtételét, amellyel megerősítettek bennünket abban, hogy van értelme ennek a szolgálatnak, hogy nem szabad lankadni az Isten tanításainak az átadásában, mert gyermekeink, még ha néha csintalanok is, de figyelnek, és magukba szívják a Megváltónkról szóló örömüzeneteket.

 

„Köszönet mindenkinek, aki csak valamit is hozzá tett ehhez a szép héthez. S.D.G

 

U.i Kimondottan örülök annak, hogy a Communitas Alapítvány így odafigyel a szórványban élő közösségekre. Hisz idén nem csak a vakációs bibliahetünket támogatta, hanem számunkra egy másik fontos programhoz is hozzájárult. Idén a Communitas Alapítvány támogatásban részesítette a buszprogramunkat is. Isten áldja az Alapítvány vezetőit és támogatóit, köszönjük!” – fogalmazta meg köszönetét Tolnai János.

 

További fényképek erre a hivatkozásra kattintva a refszatmar.eu oldalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: