2011-06-05 09:15:37• hírek • Póti Orsolya

Jó hangulatban telt a szombat este

A Felvidéki Rockszínház műsora amolyan bemelegítésként hatott Vikidál Gyula koncertje előtt. A felhőtlen szórakozásról később a RetroMania zenekar gondoskodott - igazi talpalávalót nyújtva a táncolni vágyóknak.

Jó hangulatban telt a Családi Hétvége első napja, és ugyanez a jó hangulat volt jellemző az estére is, hiszen az izgalmas versenyszámok, próbatételek és sütés-főzés után igazi zenei csemege várta a szórakozni vágyókat a színpad előtti téren.

Újra városunkban köszönthettük a Felvidéki Rockszínház három tagját, akik a már jól ismert dalokkal örvendeztették meg a műfaj kedvelőit. A zenekar fellépése amolyan bemelegítésként hatott Vikidál Gyula koncertje előtt, hiszen amint a népszerű énekes feltűnt a színpadon, a közönség száma egyre csak nőtt a téren.

Helybeliek, főként a középkorú generáció tagjai, illetve néhányan az idősebbek közül is megjelentek, olyanok akik nem fejtették el azt az időszakot, amikor titokban hallgatták az István, a király című rockoperát.  A másfél órás koncert alatt igencsak megtelt a színpad előtti tér, több százan hallgatták nosztalgiázva a műsort. Felhangzottak ismert és kevésbé ismert musicalek, népszerű dalok irodalmi művek alapján készült zenés játékokból, és új szerzemények is.

Kétségtelenül, Vikidál hamar megtalálta a közös hangot a közönséggel. Volt itt minden, ami lázba hozta a nagyérdeműt: a megható dalok mellett a politikai kiszólásoktól sem mentes szövegek, együtt éneklés a közönséggel, szűnni nem akaró tapsvihar és újrázások.

A családi napot a kaplonyi RetroMania zenekar koncertje zárta: voltak olyanok akik csak figyelték a tehetséges zenészeket, de sokan táncra is pördültek a népszerű dalok hallatára.







Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: