2006-08-10 17:19:05• hírek • Noemi Brigitta Boros

Csomaköz Napja

 Augusztus 12-én és 13-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre a falunap.

 Augusztus 12-én és 13-án, azaz szombaton és vasárnap harmadik alkalommal kerül megrendezésre a csomaközi Falunap. A kétnapos rendezvény rengeteg kulturális és szórakoztató programmal várja a látogatókat.

Szombaton 15 órakor ünnepélyes szentmisével kezdődik a rendezvény a csomaközi Szent István templomban, 16 órától pedig a lovaskocsik, mazsorettek, valamint a mezőfényi- és csomaközi fúvósok felvonulásával folytatódik. Az ünnepélyes megnyitóra 17 órakor kerül sor, ezt követően a nagykárolyi Equus lovas egyesület lovastorna-bemutatójával folytatódik a program. A szórakoztató programok közül érdemes megemlíteni a különböző nép- és moderntánc-csoportok előadásait, 21 órától fellép a székelyhídi Tini Dance tánccsoport, a napot pedig diszkó zárja.

Vasárnap 15 órától ismét felvonulnak a lovaskocsik, mazsorettek, a mezőfényi- és csomaközi fúvósok, lesz különböző nép- és moderntánc bemutató, 16 órától a Szatmárnémeti Északi Színház Bábszínház tagozata bábjátékkal szórakoztatja a résztvevő gyermekeket, és nemcsak, 17 órától pedig az Északi Színház színművészei kabaré- és operett részletekkel, valamint nótaműsorral szórakoztatják a közönséget. Az előadást követően fellép a müncheni tánccsoport, amelyet folklórzene, a mezőfényi- és csomaközi rézfúvósok, majd a csomaközi ifjúsági zenekar bemutatója követ. 21 órától kezdődik a tombolasorsolás, 23 órától a tűzijáték, a napot pedig bál zárja.

Felhívjuk az ínyencek figyelmét arra, hogy a nap folyamán lesz strudlisütés, bográcsos készítés, valamint halászlé- és báránygulyás-főző verseny.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: