2017-05-29 11:35:18• hírek • (x)

Gyereknapi programokkal kezdődik a nyári szezon az Aquastarban

Rengeteg meglepetés és játék várja majd a gyerkőcöket június elsején a régió kedvenc aquaparkjában.

Június 1-jén, a nemzetközi gyereknap megünneplésével kezdődik a nyári szezon az Aquastar wellness és gyógyfürdőben. Délelőtt kezdődnek majd a  gyermekprogramok és versenyek, valamint száz meglepetés-ajándék vár a kicsikre, amiket kis szerencsével meg is nyerhetnek, ha beiratkoznak valamelyik nekik szánt versenyre.

Mert hát szórakoztató versenyekből lesz elég sok, hogy a gyerekek próbára tehessék ügyességüket. Hogy csak néhányat említsünk: lesz vízipuskás célbalövészet, szerencsehozó dobókockázás, gumiabroncs-verseny, vizilufis célbadobás, a sort pedig még hosszan sorolhatnánk.

A nyári szezonnal itt az új, nyári nyitvatartás is: hétköznaponként 9 és 20.30 között, hétvégén pedig 8:30 és 20.30 között várja a kikapcsolódni és szórakozni vágyókat a Vizek Birodalma.

A nyári szezonba lépve egy időre búcsút kell mondanunk az extraszezon jól ismert akcióinak (például a Hétköznapi kényeztetés és a Szieszta jegytípusok), amelyek nagy valószínűséggel majd a téli időszakban lesznek újra elérhetők. Persze az Aquastarban nem feledkeznek meg a hétköznapokon napközben dolgozókról sem, ezért hétfőtől-péntekig maradnak a délután 17 órától életbe lépő akciós belépők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: