2008-05-25 20:18:28• hírek • Szatmar.ro

Gyereknap a Kossuth kertben

 A Madisz idén is számos programot szervezett a kisgyerekek szórakoztatására.

A Kossuth kerti családi hétvége részeként a kisgyerekek örömére a Madisz idén is megszervezte a Gyereknapot. A rendezvényen Csehi Árpád, az RMDSZ megyei tanácselnök-jelöltje, valamint tanácsosjelöltek is jelen voltak.

A gyereknapot vasárnap 10.30-tól felvonulással kezdték, a menetelő gyerekeket fúvós zenekar kísérte. Ezt követően kezdődtek meg a programok a Kossuth kertben, ahol különleges rendezvényekkel várták a kicsiket: volt pónilovaglás, a Galopp lovasegyesület jóvoltából lovasbemutató, kutyasimogató, kutya ügyességi verseny és kutya rajzolás- és festés, az Elit kutyakiképző iskola szervezésében. Ezek mellett sakk, origami, gyermekíjászat, sós tészta gyurmázás, aszfaltrajz, forgókészítés, nemezelés várta az érdeklődőket, valamint Sipos Zsuzsa óvónéni jóvoltából, természetes anyagokból babákat lehet készíteni. A kisgyerekeknek meglepetéssel is szolgáltak, ugyanis minden gyereket lekváros palacsintával ajándékoztak meg.

Fellépett a 13-as óvoda gyermek-néptánc csoportja, a kökényesdi Rozmaring gyermek-néptáncegyüttes, a Harag György Társulat színművészei, akik a Minden egér szereti a sajtot című színdarab dalait mutatták be. Sor került a kolozsvári Sétáló Bábszínház bábelőadására, a nyíregyházi Igricek néptánc-együttes előadására, valamint Csepregi Éva koncertjére is.

-Köszönjük mindenkinek aki eljött és részt vett velünk együtt a színes programokon. Az a célunk, hogy a jövőben is számos hasonló eseményen találkozhassunk, ahol a kisgyerekek és szüleik is egyaránt jól érzik majd magukat- ezekkel a szavakkal zárta Csehi Árpád, az RMDSZ megyei tanácselnökjelöltje a rendezvényt.



 

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.A. 
 
 
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: