2015-06-13 14:12:38• hírek • Szatmar.ro

Gyereknap az integráció jegyében

Június 13-án a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet „Szt. József" Rehabilitációs Központjának kedvezményezettei a 9-es Számú Óvoda illetve a „Hám János" Óvoda gyermekeivel együtt tölthettek el egy tevékenységekben gazdag, vidám gyereknapot.  A helyszínt és az önkénteseket a „Johann Ettinger" Német Elméleti Líceum biztosította.

Az esemény első pontjaként az Anima Karaván ismert gyermekdalokkal és bűvészmutatványokkal szórakoztatta a jelenlévőket.

A kicsik lufikból hajtogatott állatfigurákat kaptak, különböző kézműves foglalkozások során élhették ki kreativitásukat, és arcfestésre is sor került.

A gyerekek és a szülők együtt készíthettek  gyümölcssalátát, majd kipróbálhatták a strudlikészítést. Ennek fortélyait a  nagymajtényi „Nagyboldogasszony Idősek klubja" tagjai mutatták be.

A „Szt. József" Rehabilitációs Központ munkaközössége ezúton szeretne köszönetet mondani a főtámogató Dräxlmaier cégnek a szervezésben nyújtott támogatásért, a „Johann Ettinger" Német Elméleti Líceumnak a helyszínért és szorgalmas önkénteseiért, a  nagymajtényi „Nagyboldogasszony Idősek klubja" tagjainak, a központba járó gyerekek szüleinek az anyagi támogatásért, az esemény szervezésében valamint lebonyolításában nyújtott segítségért és a többi támogatónak is hozzájárulásaikért, amelyek által egy felejthetetlen napot varázsoltak a gyermekek számára.

Az esemény főtámogatója a Dräxlmaier.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: