2016-09-20 09:52:15• hírek • Szatmár.ro

Gyerekkori betegsége némította el Király Lindát

Király Linda hat napot töltött kórházban, a Sztárban sztár adása előtt pedig csak három nappal kapott engedélyt orvosaitól, hogy egyáltalán gyakoroljon.

Pihenésre lenne szüksége, hogy felépüljön a torokgyulladásból, a versenyben azonban lazsálásra nincs ideje.– Próbálom kímélni magam, de nem mindig megy, muszáj gyakorolni a vasárnapi adásokra. Amit meg szoktam engedni magamnak, hogy előző nap, szombaton nem nagyon szólalok meg, hogy minél kipihentebb legyen a hangom, hétfőn pedig szintén kevesebbet beszélek, akkor próbálom kiheverni a hét végét – mondta Linda, aki tudja, betegsége nem játék. Ha meg akarja előzni a nagyobb bajt, akkor észnél kell lennie.

- Okosan kell énekelnem, van, hogy több van a hangomban, de nem ereszthetem ki, különben rosszabbra fordulhat az állapotom. Ez roppant frusztráló tud lenni, ha egy énekes nem énekelheti ki azt, ami benne van, viszont ha folytatni akarom a versenyt, nem árt féken tartanom a hangom - magyarázta Linda, aki nem először néz szembe ezzel a súlyos betegséggel.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: