2013-12-15 20:49:52• hírek • Szatmar.ro

Gyerekeknek segítenének a Szatmári Fradisták

Karácsony közeledtével nemes és dicséretes szándékkal rukkolt elő Magyarország legnépszerűbb futballklubjának, a Ferencvárosnak a szatmári szurkolói csoportja: a Szatmári Fradisták elhatározták, megpróbálnak egy kis örömet szerezni, mosolyt csalni a szatmárnémeti és a fehérgyarmati kórházak gyerekosztályán fekvő gyerekek arcára. Ehhez azonban nekik is segítségre van szükségük!

Új játékot hozott Mikulás? Kinőtted a ruhád és újat kaptál helyette? Gondolj azokra, akiknél se a Mikulás nem járt és szülei sem tehették meg, hogy új ruhát vásároljanak számukra. Gondolj azokra, akiknek már egy aprósággal is segíteni lehet, akiknek ritkán csal arcukra mosolyt az élet. Ha megunt, de még használható játékod, kinőtt, de még hordható ruháid vannak vagy egyszerűen csak örömöt szeretnél okozni egy csokival vagy valami egyébbel, akkor keresd a Szatmári Fradistákat és segíts nekik, hogy segíthessenek.

Az adományok átadásakor a Szatmári Fradisták meglátogatják a kórházakban fekvő beteg gyermekeket és személyesen szeretnék átadni nekik az apróságokat, ezért várják a tárgyi felajánlásokat: jó állapotú játékokat, plüssállatokat, készségfejlesztőket, kártyajátékokat, társasjátékokat, már nem használt, de jó állapotú gyermek ruhákat, könyveket. És nem utolsó sorban Fradival kapcsolatos tárgyakat 0-14 éves korig.

Aki szeretne hozzájárulni az akcióhoz, írhat privát üzenetet, hogy hol és milyen formában tudja megoldani az átadást. Erre lehetőség lesz Mátészalkán, Fehérgyarmaton, Csengerben, Nyíregyházán, Szatmárnémetiben, hisz mi mindenhol ott vagyunk! Ezen kívül az adományokat Szatmárnémetiben le lehet adni a Creative Hobby Shop üzletben a Kazinczy (Stefan cel Mare) utca 2. szám alatt vagy a Szatmár.ro szerkesztőségében a Mikes Kelemen (Fragilor) utca 1. szám alatt is.

Segítségeteket előre is köszönjük! Mutassuk meg, hogy milyen a Fradi Család! HAJRÁ FERENCVÁROS!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: