2013-03-05 09:40:50• hírek • Blikk.hu

Gyerekekkel tér vissza Friderikusz a TV2-n

Újra a TV2-n tűnik fel Friderikusz Sándor. A műsorvezető az elmúlt esztendő kvízjátéka után ezúttal ismét egy tehetségkutatóban vállal szerepet, ő lesz ugyanis Az ének iskolája című műsor házigazdája.

Friderikusznak lejárt egyéves szerződése az RTL Klubbal, így ezúttal békében vált el a csatornától, és vállalt szerepet a legnagyobb konkurenciánál.

Az áprilisban induló tehetséggondozóban 8-14 év közötti gyermekek mutatják meg hangjukat a nézőknek, ahol egy négytagú tanári kar értékeli majd a hallottakat. Az osztályfőnök szerepét pedig Friderikusz Sándor tölti be, aki bízik abban, hogy kedvelik majd a diákjai.

- Az ének iskolája egy igazi szívhez szóló műsor az egész család számára. Itt nem esnek ki a gyerekek, hanem rafinált módon csak a fejlődésüket látják majd a nézők műsorról műsorra. A tanárok soha nem fognak durván kritizálni - én ezért sem kerülhettem be a tanári karba -, viszont én leszek a remélhetőleg mindenki által imádott osztályfőnök! - mondta a Blikknek Friderikusz Sándor, aki nem először vállal szerepet olyan műsorban, amelyben gyerekek szerepelnek.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: