2018-06-04 15:50:49• hírek • Bede Emőke

Gyerekek lepték el a Shopping Pláza negyedik emeletét

Bátran állíthatjuk, hogy az elmúlt hét a gyerekekről szólt. Játékok itt, koncertek ott, s ehhez a színes kavalkádhoz a Szatmárnémeti Shopping Pláza is csatlakozott egy fergeteges programsorozat által.

A pláza és a City Rádió közös gyermeknapi programját ezúttal is a már jólismert negyedik emeleten szervezték meg, ahol kezdés előtt néhány perccel már egy tűt sem lehetett volna leejteni. Rengeteg apróság volt ugyanis kíváncsi a Brighella bábtagozat által színpadra állított darabra, a Mosó Masára. A gyerekek csillogó szemmel követték a színes díszletek között ugrándozó bábokat, az elhangzó dalokat pedig tapssal kísérték.
 

Az igazi mulatság azonban még csak ezután következett, ugyanis színpadra lépett a kisgyerekes családok kedvenc zenekara, az Alma együttes. Buda Gábor és bandája ezúttal is fergeteges hangulatot teremtett, jószerével az egész negyedik emelet táncra perdült. Mindenki fejből fújta a dalok szövegét, arról pedig nem is beszélve, mekkora sikert aratott a Nád a házam teteje közös előadása.
 

Természetesen az ajándékok ezúttal sem maradtak el, többek között kisorsolásra került 10 vásárlási utalvány, melyet a szerencsések az igazi gyerekmennyországban, a Norielben használhatnak fel. Bár az ajándékok száma limitált volt, annyi azonban biztos, senki sem tért csalódottan, ugyanis élményből mindenkinek jutott egy kosárnyi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: