2010-11-24 14:55:17• hírek • (x)

Gyerekbirodalom négy csillaggal

A szülők rémálma az unatkozó gyerek, de a Ramada Resort - Aquaworld Budapestben, Közép- Magyarország gyermek-és családbarát komplexumában nem kell tartani ettől, hiszen Magyarország egyik legjobb víziparkja biztosítja a mulatságok széles tárházát.

A gyermekeket a komplexumban található egyedülálló játékbirodalom várja; a kisebbeket a nagy alapterületű gyermekmedence mellett totyogóvár, pelenkázó és babamosdó, a nagyobbakat pedig profi, biztonságos kétszintes játszóház várja, kreatív foglalkozásokkal. Ezen kívül a gyerkőcök pedig az izgalmas csúszdákon, a szabadtéri kalandparkban és szörfmedencében adhatják le felgyülemlett energiájukat. A közös családi programok tökéletes helyszínéül az élménymedence és az utolérhetetlen hullámmedence szolgál.


Ramada Resort - Aquaworld Budapest az egész családnak



Mindez úgy áll a vendégek rendelkezésére, hogy biztosított a hozzáértő gyerekmegőrzés, így az Aquaworld és a Ramada Resort felnőtt vendégei egy időre teljes figyelmüket a saját szórakozásuknak és egymásnak szentelhetik. A kisebb gyerekek szüleinek mostantól nem kell felváltva elosonni, ha ki szeretnék próbálni a csúszdákat, úszni, szaunázni akarnak egy jót, vagy ha a szálloda keleties hangulatú Oriental Spa- és Fitneszközpontjának szolgáltatásait kívánják igénybe venni. Hiszen nem csak a testnek, de a léleknek is jár egy kis kikapcsolódás.


Ramada Resort - Aquaworld Budapest az egész családnak


A kalandos csúszdázás, a frissítő szaunázás vagy a pihentető masszázs után pedig ismét egyesülhet a család, hogy újult erővel vethetik bele magukat a Ramada Resort - Aquaworld Budapest által kínált világ csodáiba.

A megközelítés nem lehet probléma, hiszen a komplexum a Megyeri híd pesti hídfőjénél, az M0-ás körgyűrű 73-as kijáratánál található.


Ramada Resort - Aquaworld Budapest az egész családnak



Csobbanj nálunk - 4 éjszaka 3 áráért!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítjuk 3=4 akciónkat! Ha Ön időben foglal három éjszakát, mi megajándékozzuk egy negyedikkel. Ragadja meg most az alkalmat, szánjon időt magára és családjára.
Vasárnapi vagy hétfői érkezés esetén 20% kedvezményt adunk! Az akció 2011. január 11-ig érvényes.
További információ kért kattints a Ramada Resort - Aquaworld Budapest honlapjára.

További információ és foglalás
Ramada Resort – Aquaworld Budapest
H-1044 Budapest, Íves út 16.
t.: +36 1 2313 600
f.: +36 1 2313 619
Foglalás: reservation@aqua-world.hu
www.ramadaresortbudapest.hu
www.aqua-world.hu



Ramada Resort - Aquaworld Budapest az egész családnak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: