2011-08-31 11:15:29• hírek • Póti Orsolya

Gyerek- és női kupát szervezett szatmári a horgászegyesület

Mint minden évben, idén is horgászversenyek sorozatát szervezte meg a Szatmár Megyei Horgászegyesület. A férfiak után a szebbik nem képviselői, majd a gyerekek állhattak a botok mögött és leshették zsákmányukat két izgalmas verseny keretében.

Az egyesület idén első alkalommal szervezett sikeres női kupát. Míg tavaly alig öten jelentkeztek a női horgászversenyre, ebben az évben 19-en iratkoztak fel és 14 hölgy vettek részt a Kökényesden szervezett megmérettetésen. A tóparton ezúttal a hölgyek fogták a botok végét, a fiúk csak szurkolóként állhattak a háttérben. A négy órás horgászverseny első helyezettje Marka Ramona lett, a második díj Tanase Gabrielát illeti, míg a harmadik Condrea Dorinát.

Augusztus 28-án, vasárnap pedig harmadik alkalommal szervezték meg az "Amazonkid" elnevezésű gyermek-horgászversenyt, amelyen idén is jelen voltak a Diana Árvaház lakói. Annak ellenére, hogy az elmúlt évekhez képest kevés volt a támogató, sikeres versenyt tudhatnak maguk mögött a szervezők.

A verseny az előző évekhez képest kicsit másképpen zajlott: délelőtt 8-12 óra között szervezték meg a 6-10 év közötti gyerekek versenyét, délután 10-17 óra között pedig a 11-14 éves kategóriába tartozók voltak soron. A gyerekek ezáltal még jobban teljesítettek: sokkal több halat fogtak ki a szamosdarai horgásztóból.

A 6-10 évesek kategória első helyezettje Marka Ruben, a második helyezett Tephenhart Erik, míg a harmadik díj a Diana Árvaház egyik tagját, Dan Antoniot illette. A másik kategóriában az első két díjat az árva gyerekek vitték el, név szerint Tar Rodica és Bejera Andrea, a harmadik helyezett pedig Marka Anett lett.

A szervezők ezúton is megköszönik a támogatók közreműködését, és remélik a jövőben még sikeresebb versenyeket szervezhetnek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: