2013-01-08 13:05:13• hírek • Szatmár.ro

Gyere el Te is a Passion 4 Salsa nyílt napjára!

Gyere el Te is a Passion 4 Salsa nyílt napjára!
Gyere el Te is a Passion 4 Salsa nyílt napjára!

Egy éves szülinapját ünnepli Szatmárnémeti legújabb tánciskolája, a Passion 4 Salsa, mely ez alkalomból nyílt napra invitálja a sport és latin táncok szerelmeseit. Január 9-én gyere el Te is a Grand Mallba, és ingyen kipróbálhatod az iskola változatos mozgásformáit!

Január 9-én, szerdán 16.00 és 21.00 óra között nyílt napra kerül sor a Passion 4 Salsa tánciskolában, a Grand Mall II. emeletén. Az érdeklődők ez alkalommal ingyen bekapcsolódhatnak az iskola oktatói által irányított edzéstípusokba, illetve a bérletváltók kedvezményben is részesülnek.

16.00 és 17.00 óra között a csapat a legkisebbeket várja vidám táncokkal és szórakoztató rendezvényekkel. 17 órától az iskola legújabb mozgásformájával, a Wing Chun Kung Fuval ismerkedhetnek meg az érdeklődők, 18.00 és 19.00 óra között pedig tartásjavító gyakorlatokat végezhetnek mindazok, akik kecsesebb vonalakra, finomabb mozdulatokra vágynak.

19 órától Boci irányításával veszi kezdetét a Break Dance kurzus, majd a Bachata és Salsa tánctípusokból kaphatnak ízelítőt a látogatók. A nyílt nap egy fantasztikus bulival zárul, melynek egyik sztármeghívottja Surányi Botond.

Mindazok, akik a nyílt nap során bérletet váltanak a Passion 4 Salsa bármelyik tanfolyamára 10 százalék kedvezményben részesülnek. Mindemellett automatikusan részt vesznek a tombolán, melynek nyertes szelvényét Surányi Botond húzza majd ki. A játékban résztvevők között egy Passion 4 Salsa-magánpartit és három bérletet sorsolnak ki.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: