2014-11-12 09:16:51• hírek • Blikk.hu

Gyengélkedve ünnepel Palya Bea

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Gyengélkedve élte meg 38. születésnapját a népszerű dalénekes, mert egy meghűlés ágynak döntötte, de Palya Bea egy másik születésnapot is ünnepelt.

Lili nevű kislánya ugyanis nemrég töltötte be a második életévét. Bea azt is elmesélte, karácsonyi meglepetéssel készül fonóbeli évadzáró koncertjén december 29-én.

Meg szokta ünnepelni a születésnapját?

- A barátaim és a családom mindig készül meglepetésekkel, és mindig nagyon a szívem közepébe találnak ezekkel. Idén koncertjegyet és egy miniutazást kaptam.

Nemrég volt kétéves a kislánya. Lili már beszél és énekel?

- Ó, igen, be nem áll a kis szája. Beszél, énekel, olyan, mint az anyukája. Annyira megdöbbentő hallani, hogy a felnőttdalaim szövegét is kívülről fújja, nagyon meghatódom, amikor azt mondja: „Anya, szabadon szárnyalnék, egyedül táncolnék, de valaki suttog s halkan lép felém, légy szíves..."

Lili is fellép az évadzáró koncertjén?

- Ott még nem tartunk, de neki is nagyon fog tetszeni, ebben egészen biztos vagyok. Nő címmel megjelent lemezem dalai mellett elhangzanak majd új kompozíciók is, például az új karácsonyi dalom, az Igazi angyal. És hát jó bulinak ígérkezik, hiszen év végi hangulat lesz, arról nem is beszélve, a zenekarral ott ünnepeljük meg a másfél éves születésnapunkat.

Szeretne még több bulvár hírt olvasni? Akkor irány a Blikk.hu, ide kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: