2009-10-19 16:17:04• hírek • Szatmar.ro

Gyenes Marokkóba megy

A szatmári menő a világbajnokság utolsó futamán vesz részt a jövő héten.

Gyenes Emámuel egy hétvégi, Bukarest környéki bemelegítő-viadal  után útra kelt Marokkó felé, hogy részt vegyen a rali világbajnokság utolsó futamán, amely szombaton kezdődik az észak-afrikai országban.

Mani a brassói Vectra Racing Team színeiben vesz részt a megmérettetésen és ez  már a következő Dakarra való felkészülés szerves része lesz, amely versenyt mellesleg ismét Dél-Amerikában rendeznek meg. „Autóval utazunk Franciaországba, onnan pedig a motorral és a felszereléssel áthajózunk Marokkóba. Ez a hatnapos verseny hasonló lesz a Dakar-ralihoz, és ezért most ugyanazzal a 690 köbcentis KTM motorral indulok, mint amelyikkel buktam az év elején a Dakaron. Számomra ezen a futamon a biztonság lesz a fő szempont, ugyanis nem szeretnék megsérülni, mert januárban az újabb Dél-Amerikában rendezendő Dakaron való indulás is tervbe van véve", mondta Mani.

Gyenes a hétvégén mellesleg részt vett a bukaresti környékén megrendezett Moto X Country elnevezésű enduro versenyen, melyet meg is nyert, így besöpörte az ezért járó 450 eurót. Ez az összeg pedig pontosan fedezi  a következő évi, Bodzavásár (Buzau) mellett megrendezésre kerülő verseny nevezési díját.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: