2015-01-14 11:04:57• hírek • Szatmár.ro

Gyenes Mani már a 24. helyen áll összetettben

A Dakar-rali kilencedik futamán a 24. helyen végzett az Autonet Motorcycle Team versenyzője.

A Dakar-mezőny kedden az embert és gépet is próbára tevő verseny kilencedik futamában Iquique és Calama között tette meg a 450 kilométer hosszúságú mért szakaszt. Előbb az Atacama sivatagban hajtottak, majd a mért szakasz második felében köves, rendkívül nehéz pálya várt a versenyzőkre.

A kilencedik futamon a szatmári motoros jól teljesített, a 24. helyen végzett 6 órás, 39 perces és 40 másodperces idejével. A futamot a motorosok mezőnyében egyébként Helder Rodrigues nyerte meg 5 órás, 6 perces és 14 másodperces idővel.

A kilencedik futamot követően Gyenes Emánuel az összetett pontlistán egy helyet lépett előre, így a 24. helyről várja az újabb megmérettetést. A listát Marc Coma vezeti 34 óra és 5 perces idővel. A szatmári motoros hátránya az első helyezetthez képest 5 óra, 48 perc és 5 másodperc.

A tízedik futam január 14-én a motorosok és quadosok számára a második maratoni szakasz lesz. Ennek keretében áthaladnak majd Paso del Acayon is, amely 4970 méteres tengerszint szerinti magasságban helyezkedik el. A motorosok helyi idő szerint 10 óra után kevéssel indulnak Calamaból, hogy 385 kilométer összekötő és 371 kilométer mért szakasz megtétele után befussanak a Cachiban található célba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: