2014-12-31 10:30:30• hírek • Szatmár.ro

Gyenes Mani már Buenios Airesben várja a Dakar-rajtot

Január 4-én rajtol el a világ legnehezebb raliversenye: Mani az Autonet Motorcycle Team színeiben indul.

December 28-án szált repülőre a szatmári motoros, nemrég pedig már egy Buenos Aires közeli kikötőben vette át a motort, amellyel a hamarosan induló Dakar-ralin fog versenyezni. Mani 2012-ben is használt 450 köbcentis KTM-jét ugyanis hajóval szállították Argentínába.

A szatmári motoros a 9250 kilométer hosszú dél-amerikai versenyen az Autonet Motorcycle Team színeiben indul.

Mani az utóbbi két Dakart kihagyta, ugyanis nem sikerült előteremtenie a részvételhez szükséges összeget. Most azonban a szatmári motoros mellé állt fő támogatóként az Autonet Import Kft.,
amely más, az autóiparban nagy elismerésnek örvendő céget is meggyőzött arról, hogy az ifjú motorost támogatni kell a részvételben. A szponzorok sorába beállt a Schaeffler-csoport, a Delphi és a TRW is, de a támogatókhoz csatlakozott a Szatmár Megyei Tanács és Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala is.

Gyenes idén a 49-es rajtszámmal fog versenyezni, a rali honlapján pedig ez alkalommal is követni lehet majd útját a térképen. A 2015-ös Dakar-rali, amely minden eddiginél hosszabb etapokat is magába foglal, január 17-én fog befejeződni.

A 2015-ös Dakar-raliról, a szatmári motoros edzéseiről és a saját magával szemben támasztott elvárásairól bővebben itt olvashatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: