2014-07-13 21:40:03• hírek • Szatmár.ro

Hetedszer lett enduro-bajnok Gyenes Mani

fotó: bogdanbarabas.ro
fotó: bogdanbarabas.ro

Mani hétfőn indul Nagyszebenbe a Red Bull Romaniacs versenyre, de lehet hogy nem áll rajthoz.

A hétvégén tartották meg a román országos enduró-bajnokság utolsó futamát, s ahogy az elmúlt években, úgy most is a szatmári Gyenes Emánuel lett a bajnok. Ő ezzel a bajnoki címével a hetedik sikerét gyűjtötte be.

A Predealon megtartott futam első napján Mani már bebiztosította magának a bajnoki címet, így gyakorlatilag vasárnap már motorra sem kellett volna ülnie. De ő versenybe szállt, ám nem volt szerencséje, ugyanis motorja meghibásodott és emiatt kénytelen volt befejezni a futamot. Gyenes a bajnoki címnek természetesen örül, ám a vasárnapi motorbesülés miatt nem felhőtlen az öröme.

Az Autonet Import kft. által is támogatott versenyző hétfőn indul Nagyszebenbe, hiszen ott tartják a világ talán legnehezebb hard-enduró versenyét, a Red Bull Romaniacsot. Mani az egyetlen, aki az eddigi összes kiíráson elindult és be is fejezte az embertpróbáló versenyt. Ám megtörténhet, hogy most nem áll rajthoz! Könnyen lehet ugyanis, hogy a Red Bullon való indulás 3 ezer eurós költségét inkább a Dakaron való indulás költségvetésbe fogja beépíteni.

"Még nem döntöttem az indulásról, először is a motort kell rendbe tenni, aztán meglátjuk" - nyilatkozta Gyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: