2018-04-18 06:10:32• hírek • Blikk.hu

Gyászol Erzsébet királynő

Erzsébet királynő köztudottan imádja a kutyusokat, főleg a corgikat. Első négylábúját, Susant még 18. születésnapjára kapta a szüleitől, Willow a 14. generációs leszármazottja volt, egyben az utolsó corgija, amelyik majdnem 15 éven keresztül volt hű társa.

A kutyus már régóta rákos volt, így a királynő úgy döntött, nem hagyja tovább szenvedni az állatot, ezért azt vasárnap délután a Windsor kastélyban elaltatták. Belső információk szerint a királynőt nagyon megviseli kutyája halála, főleg azért, mert ő volt Suzan utolsó leszármazottja, vagyis az utolsó személyes emlék, ami a szüleihez kötötte.


1945 óta a királynő közel 30 corgi gazdája volt, mindegyiknek külön a gondját viselte, nagyon szerette őket, s ha egy kis nyugalomra vágyott, felkereste a számukra külön fenntartott szobát a palotában. Tenyésztésüket 2015-ben hagyta abba, mert attól félt, hogy öregsége miatt a sok szaladgáló szőrgombóc miatt még elesik.


Willow-t a Windsor kastély kertjében helyezték örök nyugalomra. Szerencsére férje, Fülöp herceg már otthon lábadozik, ezért mellette lehetett. A királynőt még két dorgi (a corgi és a tacskó keveréke), Vulcan és Candy boldogítja, remélhetően még sokáig.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: