2015-06-11 17:27:44• hírek • Szatmár.ro

Gyalogtúra a felsőfernezelyi-gyűjtőtótól a Fokhagymás völgyébe

Végre jó idő ígérkezik a hétvégére, így Szathmáry Alice egy remek kirándulást szervez vasárnapra.

Június 14-én, vasárnap, Szathmáry Alice gyalogtúrát szervez a felsőfernezelyi-gyűjtőtótól a Fokhagymás völgyébe végig hűs, árnyas erdőben, kisebb-nagyobb emelkedőkkel fűszerezve. A tervezett útvonal: a felsőfernezelyi-gyűjtőtó -Văratici tisztás - Dia nyereg - Diósrét - Fokhagymás völgye - Liget Nagybánya. Ez az útvonal megközelítőleg 15 kilométer hosszú.

Találkozó 7.15-kor a szatmárnémeti vasútállomáson, ahol menettérti vonatjegy váltása szükséges. A vonat 7.42-kor indul Szatmárnémetiből Nagybányára, majd onnan autóbusszal mennek tovább a kirándulók a tóig. Fontos, hogy
legyen mindenkinél 2 liter folyadék és esőköpeny, mivel spontán kialakulhatnak záporok-zivatarok.

A vonat Nagybányáról 19:28-kor indul vissza, Szatmárnémetibe 21:09-kor érkezik meg. Egy felnőtt menettérti vonatjegy ára 13,50 lej egy menettérti városi buszjegy ára 4,00 lej.

A szervezők szeretettel várnak minden túrázni vágyó természetkedvelőt!

Bővebb információkat Szathmáry Alice-tól lehet kérni a 0752-908800 telefonszámon. Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók Facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: