2015-05-02 10:48:13• hírek • Szatmár.ro, Nagy Eszter

Gyalogtúra a Bulz-kőhöz vasárnap a természetjárókkal

Vasárnap Kocsis Endre nehéz gyalogtúrát szervez a Bulz-kőre (940 m).

A kirándulók 7.15-kor találkoznak a szatmárnémeti vasútállomáson, ahol menettérti vonatjegy váltása szükséges.
A vonat 7.42-kor indul Nagybányára, majd onnen autóbusszal a felsőfernezelyi gyűjtő-tó irányába utaznak a 18-as busz végállomásáig.

Kedvezőtlen időjárás esetén, vagy aki nem akar felmászni a Bulz kőig, az megpihenhet a Lostrita pisztrángfarm éttermében, ahol lehetősége lesz megkóstolni a környék legjobb pisztrángjait.

A gyalogtúra oda-vissza megközelítőleg 16 kilométer, kemény emelkedőkkel tarkítva. Javasolt a túrabot és a túrabakancs, valamint szükség lehet esőköpenyre is. Visszaindulás 18.40-kor a 18-as autóbusz végállomásától Nagybányáig.

A vonat Nagybányáról 19.28-kor indul vissza, Szatmárnémetibe 21.12-kor érkezik meg. Egy felnőtt menettérti vonatjegy ára 13,50 lej, a felsőfernezelyi buszjegy ára 6 lej (2 db.). A szervezők szeretettel várunk minden túrázni vágyó természetkedvelőt!

A túrával kapcsolatban érdeklődni Kocsis Endrénél lehet a 0746755110-es telefonszámon. Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: