2015-10-22 16:36:17• hírek • Kocsis Zoltán

Két nap alatt két cserbenhagyásos gázolás ugyanott!

A Nagykárolyi Városi Kórház
A Nagykárolyi Városi Kórház

Aki félti épségét, az jobb ha elkerüli mostanában Nagykárolyban a December 1 utcát - főleg gyalogosan. Két nap alatt két gyalogost gázoltak el a nevezett utcában - és szinte hihetetlen az egybeesés, de a vétkes mindkét alkalommal cserbenhagyta áldozatát.

Szerda este, percekkel 21 óra után egy 61 éves nő lépett be a Nagykárolyi Városi Kórház ajtaján, mondván, közlekedési balesetet szenvedett. Azon egészségügyi dolgozóknak, akik esetleg előző nap is szolgálatosak voltak, rögtön déjà vu érzésük lehetett: kedd reggel kísértetiesen hasonló eseményeknek lehettek tanúi. Ráadásul mindkét baleset Nagykárolyban, a December 1 utcában történt.

Akárcsak kedden, a rendőrségnek szerdán is gyorsan sikerült azonosítani az elkövetőt, B. Csabát, aki Opel típusú személygépkocsijával gázolta el az úttesten szabálytalanul átkelni próbáló V. Klárát. A sofőr ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés és a baleset helyszínenének engedély nélkül történt elhagyása miatt indítottak büntetőjogi eljárást.

A rendőrség napi jelentéséből kiderül továbbá, hogy szintén Nagykárolyban horogra akadt Alexandru V., aki 0,71 mg/l-es alkoholszinttel vezette gépkocsiját. Éjfél után kevéssel Ákos és Krasznamihályfalva között állították meg Vasile O.-t, aki úgy vezette Fordját, hogy jogosítványát korábban érvénytelenítették.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: