2015-12-23 16:52:29• hírek • Kocsis Zoltán

Gyalogost gázoltak Szatmárnémetiben és Sárközújlak közelében

Két gyalogost is elgázoltak kedden Szatmár megyében, Szatmárnémetiben és Sárközújlak közelében. Egyikőjük súlyos sérüléseket szenvedett, tájékoztat a Szatmár Megyei Rendőrség.

Az első baleset 17.40 körül történt Sárközújlak közelében. A 26 éves Vasile B. megpróbált átszaladni az úttesten és pontosan egy Avasfelsőfalu irányából közlekedő Citroën elé futott. A személygépkocsi 25 éves vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet. Szerencsére az elővigyázatlan gyalogos kisebb sérülésekkel megúszta a kalandot.

Mintegy másfél órával később Szatmárnémetiben, a Batizi úton is hasonló baleset történt, azzal a különbséggel, hogy ezúttal a gyalogos, Anca V. szabályosan próbált meg átkelni az úttesten a gyalogosátjárón. Nem volt szerencséje abban a tekintetben sem, hogy ő súlyosan megsérült a balesetben. A Fordot vezető 46 éves K. László - akárcsak a másik esetben a gépkocsi vezetője - nem állt alkohol hatása alatt. Mindkét gépkocsivezető ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés a vád.

Történt egy harmadik közlekedési baleset is Szatmár megyében kedd este. Pontosabban már szerdán. Néhány perccel éjfél után ugyanis Terep településen Ioan B. Mercedesével megpróbálta megelőzni az előtte haladó gépkocsit, de járművével nekiütközött az előtte lévő autó baloldalának. Ettől a Mercedes megpördült és az út menti oszlopnak csapódott.

A balesetben szerencsére csak a Mercedes egy 17 éves utasa sérült meg, ő is könnyebben. A vizsgálatok során azonban Ioan B. leheletében 0,49 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: