2020-07-20 13:03:40• hírek • Bede Emőke

Gyalogosgázolás történt Nagykárolyban és Batizon is

Két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset is történt az elmúlt hétvége során Szatmár megye területén – derül ki a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség összesítéséből.

Az első eset július 18-án, 17 óra körül körül történt Nagykárolyban. Egy 31 éves, helybéli nő épp a Vasile Lucaciu utcán haladt, amikor elsodort egy 25 éves férfit, aki szabálytalan helyen, körültekintés nélkül, futva szeretett volna átkelni az úton. A balesetben a fiatalember könnyebb sérüléseket szenvedett, további kivizsgálások céljából kórházba szállították.


Sajnos sokkal súlyosabb sérüléseket szerzett ennél az az 54 éves, batizi lakos, akit egy 39 éves, sárközújlaki férfi gázolt el alig néhány órával később egy batizi kereszteződésben. A gyalogos épp a Miorita és a Siru Mare utcák találkozásánal kialakított, megfelelően jelölt átkelőjén haladt át, amikor az autós elgázolta. A sérültet mentőautóval szállították kórházba a helyszínről. A sofőrt még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, mely negatív eredményt hozott, de a biztonság kedvéért a baleset mindkét résztvevőjétől vérmintát is vettek.


A rendőrség a nagykárolyi és a batizi esetben is gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított büntetőjogi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: