2018-01-08 11:42:36• hírek • Szatmár.ro

Gyalogosgázolás és egy árokba borult autó: nem volt eseménymentes a hétvége

Január 5. és 7. között a Szatmár Megyei Rendőrség közúti ellenőrzési akciókat tartott, hogy csökkentsék a balesetek számát és ellenőrizhessék a sofőröket, akik nagy számban ülnek volán mögé jogosítvány nélkül vagy éppen ittasan.

A hétvége alatt nem kevesebb mint 66 ezer lej értékben büntettek meg szabálytalanul közlekedő vagy balesetet okozó autósokat, és legalább 40 jogososítványt vontak be.
 

Január 5-én a nagykárolyi rendőröket riasztották, mert Tasnád és Érkávás között  közúti baleset történt. Egy 27 éves nagykárolyi férfi eddig tisztázatlan körülmények között elveszítette irányítását gépjárműve felett és az árokba csapódott. A balesetben egy 21 éves Beszterce-Naszód megyei fiatal sérült meg, aki az autóban utazott. A gépkocsi sofőrjén alkoholtesztet végeztek, aminek az eredménye negatív lett.
 

Szintén január 5-én a Szatmár Megyei Rendőrség embereit Pusztadarócra riasztották, ahol gyalogos esett áldozatául egy közúti balesetnek. A hatóságok a helyszínre érve megállapították, hogy egy 25 éves besztercei férfi, az autó sofőrje egy 62 éves daróci férfit ütött el, aki szabálytalanul, nem a kijelölt gyalogosátkelőn igyekezett átkelni az úttesten. Az autó sofőrjének alkoholtesztje negatív lett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: