2014-04-30 13:55:09• hírek • Szatmár.ro

Gyalogoljunk együtt a rászoruló családokért!

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet idén május 17-én, immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a Jótékonysági maratont.

A család éve alkalmából az idei rendezvény bevételét a rászoruló családok megsegítésére fordítják. Az érdeklődők a részvételi díj befizetése által személyesen is támogathatják az ügyet. Ez egy személyre 8 lejbe kerül, tíz éves kor alatt ingyenes, csoportos jelentkezések esetében pedig kedvezményes díjak lépnek érvénybe, így 3 személynek, 18 lej, 5 személynek, 30 lej, egy iskolai osztálynak pedig 60 lej a részvételi díj.

Az esemény napján a regisztráció reggel 07.45-kor kezdődik, majd 08.45-kor dördül el a rajtpisztoly.

A maraton idén új útvonalon megy majd végig, a startra viszont ez alkalommal is a Caritas régi központbeli (Piata Libertatii tér 20. szám) székhelye előtt kerül sor. A gyaloglók innen az újközponton áthaladva a Szamos töltésen mennek majd végig és a Kossuth-kertbe érkeznek. Az esemény keretén belül számos izgalmas meglepetésben, szórakoztató programokban lesz részük. Idén is alkalom nyílik tombolavásárlásra, mely által számos értékes nyeremény vihető haza.

Mint minden évben, ez alkalommal is sor kerül előregisztrációra a szervezet székhelyének titkárságán május 5 és 16 között, délelőtt 8 órától délután 16 óráig. A szervezők megkérnek minden kedves résztvevőt, hogy a szolidaritás nevében lehetőség szerint öltsenek piros vagy fehér színű trikót.

Az esemény fő támogatója az Autonet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: