2012-06-06 16:50:55• hírek • Póti Orsolya

Vegyél részt Te is a biciklis MiniMaratonon!

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal június 9-én kerékpáros MiniMaratont rendez „A Szamos mentén vízen és két keréken" elnevezésű projekt keretében. A maratonra iratkozók automatikusan részt vesznek egy tombolasorsoláson.

„A Szamos mentén vízen és két keréken" elnevezésű határon átívelő Európai Uniós támogatású projekt keretében épül a Szatmárnémetit Fehérgyarmattal összekötő kerékpárút a folyó töltésén. A terv népszerűsítése céljából június 9-én, szombat délelőtt 10 órától kerékpáros MiniMaratont szervez a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

A maratonra való beiratkozás 10.00-10.30 óra között zajlik a 16-os lakónegyedi Gellért Sándor utca végén, a töltésen. A túrán résztvevők elbicikliznek egészen a Decebal-híd lábáig, majd a Gokart pályától rendőrautós kísérettel haladnak tovább az Uzinei, Baladei és Zimburlui utcákon, ezután pedig áttekernek a Decebal-hídon. A maraton a Transilvaniei sugárúton folytatódik egészen, a végállomás pedig a Corneliu Coposu sétány.

Itt 11.30 órától ütőhangszeres bemutatóra kerül sor Cserey Csaba közreműködésével, 12 órától pedig Koncz Andrea tart rövid projektbemutatót. 12.10 órától sor kerül a tombolahúzásra. Az első három szerencsés fejenként egy 500 lejes ajándékutalványban részesül, melyért kerékpárt, vagy kerékpáros felszereléseket választhat magának.

A tombolasorsolás után aerobic és kangoo jump bemutató várja az érdeklődőket ugyancsak a Coposu sétányon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: