2013-05-09 14:42:09• hírek • Szatmár.ro

Gyalogoljunk együtt a gyermekekért!

A gyerekeknek biztosított szolgáltatásainak támogatásáért a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet 2013 május 25-én, hetedik alkalommal rendezi meg a Jótékonysági Maratont.

A Szervezet évente több mint 3800, szociálisan hátrányos helyzetű családból származó gyermeket és fogyatékkal élő gyermeket lát el intézményeiben.

2013-ben a Jótékonysági maraton támogatója az Autonet. A résztvevők 8 lejes részvételi díj befizetésével közvetlenül is támogathatják az ügyet. 10 éves kor alatt a részvétel ingyenes, a csoportok kedvezményben részesülnek, így 3 személynek, 18  lej, 5 személynek, 30 lej, egy iskolai osztálynak pedig 60 lej a részvételi díj.

A maraton napján a regisztráció, reggel 07.45-kor kezdődik a Caritas székháza előtt a város régi központjában (Libertatii tér 20), a startot 08.45-kor lövik majd el.

2013-ban is lehetőség nyílik az előregisztrációra. Az érdeklődők május 21 és 24 között jelentkezhetnek személyesen a Szervezet székházának titkárságán, ahol a részvételi díj befizetése után átvehetik a rajtkártyájukat, amellyel a befutónál ingyenesen kapnak zsíroskenyeret, zöldhagymát és egy üdítőt vagy sört. A szervezők kérik a résztvevőket, hogy a szolidaritás nevében mindenki lehetősége szerint öltsön fehér vagy prios trikót a gyalogláshoz.

Ebben az évben új útvonalon kerül megrendezésre a  Maraton: start a Libertatii téren, a Caritas székháza előtt, a körforgalom megkerülése után az újközponton keresztül a menet megközelíti a Szamos töltést és a strand irányába, Udvari felé haladva éri el a célt Kakszentmártonban a Szamos parton egy ligetben.

A befutónál színes programok várják a résztvevőket: vetélkedők és játékok, foci, tombola sok-sok nyereménnyel. Egy tombola ára 5 lej. A főnyeremény 2 kerékpár.

Buszok a város irányában 13 és 14 óra között szállítják vissza a maraton résztvevőit.

Legyél ott te is, hogy segítsünk EGYÜTT!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: