2020-02-08 12:57:19• hírek • refszatmar.eu

Gurítottak a patóházai és szigetlankai ifjak

Közös programon vettek részt a Patóházai- és a Szatmár-Szigetlankai Református Egyházközség ifjai. Bowlingozás, pizzázás rázta össze a közösségeket.

Pénteken késődélután találkoztak a két jólműködő ifjúsági közösség tagjai egy szatmárnémeti bowling-teremben. Tolnai János patóházai és Rácz Ervin szigetlankai lelkipásztor már régóta keresi azt az időpontot, melyen a két ifi együtt vesz részt egy kikapcsoló közösségi alkalmon. Nem volt áhítat, most nem volt Ige, sem bibliaóra, de mégis volt üzenete az alkalomnak. A szórakozás mellett egymással is beszélgethettek az ifisek, jól érezték magukat, barátságok is kialakulhattak és mindenképpen jól érezték magukat, és ez egy keresztyén közösségen belül is szempont. Mindkét ifi jutalom- és bátoritásként vett részt az alkalmon. A szigetlankai ifjak közül azok voltak jelen, akik az elmúlt héten buzgón szolgáltak a gyülekezet imahete alkalmából. Legközelebb Patóházán találkoznak.
 

Taroltak a fiatalok, akik, ahogyan már tudjuk az egyháznak nemcsak a jövője, hanem a jelene is. Ahol érzik a szeretetet és a törődést, ott ők is jelen vannak és aktívak.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: