2011-01-20 09:01:59• hírek • Blikk

Gregor kiborult Fábryék paródiáján

Gregor Bernadett (38) őszintén beszél magánéletéről, de a Fábry show és Nacsáék paródiája kiverte nála a biztosítékot.

Előbbiben Bernadett dominaként ütlegeli Nyuszómuszót, azaz mostani párját, Magyar Attilát. Nacsáék pedig saját műsorukban se kímélték a kétgyerekes anyukát: terhesen megjelenítve figurázták ki.

Bernadett elmondta, különösen az bántja, hogy Bencét (16) is kitették a megaláztatásnak hiszen a gimnazista fia bárhol szembesülhet műsor utáni beszólásokkal. A színésznőt barátai is arra biztatták: ezeket a sértéseket már nem szabad lenyelnie. Koncz Gábor az atyai jó barát mindig Berni mellett állt

- Berni sokszor kikéri a tanácsomat. Házassága válságos időszakában is együtt léptünk fel, amikor a kisbabáját elveszítette. Múlt héten Sopronba utaztunk a Könnyű erkölcsök című darab előadására, akkor döntött a per mellett. A kocsiból fel is hívtuk az ügyvédet, mert ízléstelen, idétlen, sértő és ráadásul humortalan volt mindkét paródia. Helyesen teszi Bernadett, hogy perel! - mondta Koncz Gábor, aki korábban a hasonló eseteit peren kívül lerendezte: elkapta a sértegető grabancát és megverte.

Gregor Bernadett ügyvédhez fordult. - Egy közszereplőnek sokkal többet kell eltűrnie egy átlagembernél, de ez nem azt jelenti, hogy, emberi méltóságát következmények nélkül lehet megsérteni. Nincs korlátok közé szorítva a kártérítés sem: Hernádi Judit és Alföldi Róbert nyert már évekkel korábban is hatmillió forintos „fájdalomdíjú" személyiségjogi pert.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


A Fábry show-ban Bagi Iván Nyuszómuszót tűri, hogy Nacsa Olivér (Gregor) - hátulról lovagolja meg
A Fábry show-ban Bagi Iván Nyuszómuszót tűri, hogy Nacsa Olivér (Gregor) - hátulról lovagolja meg


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: