2010-12-01 15:26:44• hírek • blikk.hu

Gregor: Két macskát kap a férjem

A színésznő és a táltos túl van a vagyonmegosztáson. A férj nem kért semmit.

Gregor Bernadett (38) a Blikknek elmondta az igazat: boldog Magyar Attila oldalán, már nem foglalkozik vele, milyen találgatásokat hordanak össze róluk. Bár Somogyi István papíron még mindig a férje, a vagyonmegosztást már elintézték - dacára annak, hogy a férfi korábban nem dolgozott, legalábbis állandó jövedelemmel nem rendelkezett, így a színésznő volt a családfenntartó hosszú évekig. Anyagi gondokkal küszködtek, ez is nyílt titok volt, de kettőjük közül csakis Bernadett küzdött a létfenntartásért.

A gyönyörű színésznő pedig kollégája oldalán végre boldog. Ahogyan fogalmaz: Attila határozott, mégis elbűvölő férfi - a valóságban nem „nyuszómuszós" -, aki mellett igazán nőnek érezheti magát.

- Intelligens emberek módjára intéztünk mindent. Nincs mit mondani, csupán annyit: boldog vagyok. Nem kell túlbonyolítani az életet, mindenkinek csak egy van, és azt úgy kell élnie, ahogyan a szíve és a józan esze diktálja - mondta a gyönyörű színésznő, aki elmondta azt is: a vagyonmegosztáson már túl vannak férjével.

- Négy kismacskánk született hónapokkal ezelőtt, de már felcseperedtek annyira, hogy nekem a gyerekek és a kutyánk mellett sok legyen belőlük. István kapott két cicát, nálunk is maradt kettő. Csak ennyi volt, amin osztozkodni kellett, és gondot okozott. A kis állatok sorsát is sikerült megnyugtatóan elrendezni, a saját dolgainkkal sem lesz probléma - magyarázta Bernadett.

Iparkodik annyit otthon lenni, amennyit csak tud, hiszen nagyon elfoglalt, tele van munkával, több budapesti és vidéki színházban is játszik.

- A színpadon is főként a csábító vagy a végzet asszonya szerepét osztják rám a rendezők - nevetett.

Magyar Attilával a Budaörsi Játékszínben látható Mágnás Miska próbái alatt szerettek egymásba. Ma már nemcsak a színpadon, de a civil életben is egy párt alkotnak, mindketten feladva házasságukat.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják


A jelen Magyar Attila oldalán megtalálta szerelmet
A jelen
Magyar Attila oldalán megtalálta szerelmet


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: