2014-08-12 08:02:53• hírek • Blikk.hu

Gregor Bernadett negyedszer is férjhez megy

Gyönyörű helyszínen házasodik össze Gregor Bernadett és Szarvas Attila.

A színészpár szombaton szűk családi körben, egy kastélyszálló különtermében köti össze hivatalosan is az életét. Úgy tudjuk, Berni nem visel majd hosszú, hófehér menyasszonyi ruhát, s a násznép is alig tucatnyi hozzátartozóból, barátból áll majd, azonban az exkluzív helyszínen elfogyasztott vacsora után a többség a kastélyban tölti az éjszakát is.

A párhoz közel állók szerint ez a házasság majd örökké szól, hiszen nem mindennapi szerelem szövődött Berni és Attila között, s így érthető, ha ezt esküvővel akarják megpecsételni.

- Berni érzelmes ösztönlény, aki vállalja, ha hibázik. Nem áltatta magát és a volt férjeit - egy orvost, Gát György rendezőt és Somogyi Istvánt - sem, s bár sok tépelődés árán, de volt mersze kilépni a boldogtalanná vált kapcsolataiból, ami neki sem volt könnyű. Végre azt érzem, hogy rengeteg viszontagság után megtalálta azt, akivel idős korukban is úgy szeretik, fogják majd egymás kezét, mint most - árulta el a Blikknek a násznép egyik tagja.
Gregor egyébként édesapja nyomdokaiba lépve negyedszer házasodik. S mivel Gregor József operaénekes is negyedik házasságában lelte meg a sírig tartó boldogságot, Berni is szentül hisz abban, hogy ez vele is így történik.

- Bernadett végre igazi férfira talált Attilában, aki mellett örök nőnek és remélhetőleg nemsokára újra édesanyának is érezheti magát - fogalmazott az ismerős. Az informátor hozzátette, Szarvas Attila is egy félresiklott házasság után horgonyzott le a színésznő mellett, így a két csalódott kollégából egymás lelki támaszává váltak, majd olyan lánggal lobbant fel közüttük a szerelem tüze, hogy megismerkedésük után alig egy évvel a házasság mellett döntöttek.

A hír folytatása a Blikk.hu oldalon olvasható, kattintson!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: