2009-10-11 13:32:19• hírek • Ferenczi Noémi

Gratulált a szervezőknek

A hétvégén zajlott a tizennyolcadik Közgazdász Vándorgyűlés Szatmárnémetiben. Gyulai Miklós, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság tiszteletbeli elnöke gratulált a szatmárnémeti szervezőknek és az egész szervezet nevében megköszönte odaadó munkájukat.

Három napon át tartó szakmai megbeszélésre gyűltek össze Erdély minden pontjáról a magyar közgazdászok Szatmárnémetibe. Az évente megrendezésre kerülő közgazdász vándorgyűlésen szerzett tapasztalatokról, az érdeklődésről, az előadásokról, az itt töltött időről Gyulai Miklóst, az RMKT tiszteletbeli elnökét kérdeztük.

„A vándorgyűlés fontos esemény az erdélyi közgazdász társadalom számára. '91 óta minden évben megszervezik és az éppen legaktuálisabb kérdéseket tárgyalják meg. Idén a válság, annak kezelése volt a fő téma. Kitűnő előadások hangzottak el úgy a hazai mint a külföldi előadóktól"- jelentette ki Gyulai.

A tiszteletbeli elnök is megerősítette, hogy idén kevesebb résztvevő volt jelen a vándorgyűlésen. Szerinte, ennek magyarázata, hogy a válság nagyon leköti a társaság tagjait és talán ez a késő őszi időpont sem volt e legmegfelelőbb a rendezvény számára. Hozzátette azonban, hogy a délutáni előadásokon szép számú résztvevő gyűlt össze.

„Látszott, hogy számos aktív tagja van a szervezetnek, olyanok akik örömmel vesznek részt szakmai találkozókon. Szeretnék gratulálni a szatmárnémeti szervezőknek, hiszen remek munkát végeztek, melyért az egész szervezet köszönettel tartozik"- zárta mondandóját Gyulai.

Egyelőre még nem tudni, hogy jövőre milyen helyszínen rendezik meg a közgazdász vándorgyűlést.


Idén kevesebb résztvevő volt jelen a vándorgyűlésen, mint az előző években
Idén kevesebb résztvevő volt jelen a vándorgyűlésen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: