2015-06-19 17:52:18• hírek • Szatmár.ro

Gratulált a prefektus a Szatmáron gyártott kiállítás szervezőinek

Szatmár megye prefektusa személyesen gratulált a szervezőknek.

A prefektúrán megtartott Társadalmi Párbeszéd ülés keretének egyik pontjaként szóba került az idén májusban megszervezett Szatmáron gyártott termékkiállítás is. Eugeniu Avram prefektus lelkesen beszélt a rendezvényről és gratulált a szervezőknek, sok sikert kívánva a következő ilyen jellegű eseményhez. A szervezőket Kádár Gyula, a Észak-Nyugati Német-Román Gazdasági Egyesület elnöke képviselte.

Kádár röviden összefoglalta az idei kiállítás legfontosabb adatait: 76 vállalkozás több mint 800 négyzetméteren mutatta be szolgáltatásait és termékeit. Emellett több gazdasági témájú beszélgetés, workshop is része volt a rendezvénynek, amelyen több neves meghívott és szakember is részt vett. Elmondta: reméli, hogy a következő évi termékkiállítás még több kiállító céget és látogatót vonz majd.

Az elnök röviden bemutatta a Német-Román Gazdasági Egyesület történetét a 2009-es alapítástól kezdődően és felvázolta annak céljait, tevékenységeit is, a tagság képviseletétől kezdődően a híd-szerep betöltéséig a vállalkozók között. Kádár azt is kijelentette, hogy a németországi befektetők részéről komoly az érdeklődés Szatmár megye iránt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: