2006-02-09 09:33:19• hírek • Szatmár.ro

Grammy - díj kiosztás

Los Angelesben a U2 és Mariah Carey is tarolt a Grammy - díjak ünnepségén.

 

A szokásos fényes külsőségek közepette kiosztották Los Angelesben a könnyűzenei világ legrangosabb díjait, a Grammyt. Mariah Carey és a U2 tarolt.

Mariah Carey, a U2 és Kanye West egyenként három-három díjat kapott a Grammy-díjak ünnepségén. A Los Angelesben tartott, és nagy tekintélynek örvendő ceremónián Mariah Careyt új albumáért jutalmazták, Kanye West a legjobb rap nótáért és a legjobb rap albumért járó díjat vehette át, a U2 pedig, a többi között, a legjobb rock albumért kapott díjat.

Bár Mariah Carey mindjárt a show elején nagy figyelmet - és persze elismeréseket is - kapott, azért a reflektorok most mégsem elsősorban reá irányultak, hanem a szőke Kelly Clarksonra, aki két díjat is kapott: a legjobb női hangnak és a legjobb pop albumnak járó Grammy lett az övé. Az énekesnő könnyek között köszönte meg a díjakat.

Egyébként fellépett még a Grammy-estélyen a 63 éves Paul McCartney, Bruce Springsteen, vagy például Sly Stone, akit talán az est legnagyobb tapsviharával köszöntött a publikum.

Az estélyt Alicia Keys és Stevie Wonder vezette.

MR

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: