2012-02-07 13:16:35• hírek • Póti Orsolya

Gradi Dance: óvodások táncversenye

Első alkalommal szervez táncversenyt óvodások számára a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a Crazy Dancers Klub közreműködésével. A rendezvényre február 11-én, 17 órai kezdettel kerül sor a Szakszervezetek Művelődési Házában.

A szatmárnémeti G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Crazy Dancers ezúttal az óvodások előadói- és  tánctudására kíváncsi, ezért vetélkedőt szervez a legkisebbek számára. A Gradi Dance elnevezésű táncversenynek a Szakszervezetek Művelődési Háza ad otthont február 11-én, szombaton 17 órától.

A szervezők minden óvodából legalább három csapat - kis-, közép- és nagycsoportok -  jelentkezését várja, amennyiben lehet egy csapatnév feltüntetésével. Az előadók produkcióját szakértő zsűritagok értékelik majd, akik elsősorban a koreográfiát, a mozgást, az előadásmódot és az öltözetet pontozzák, de figyelembe veszik a megjelenést, a szervezést, a hangulatot és a egyediségre való törekvést is.

A versenyzők bármilyen táncstílust bemutathatnak, kezdve a néptánctól, a baletten és a társasági táncokon keresztül a hip-hopig és a modern táncokig. A csapatok február 8-ig jelentkezhetnek a gradi_dance@yahoo.com e-mail címen. A jelentkezőlap ide kattintva letölthető. A versenyről, és szabályzatról bővebb információkat Greta Bandulatól szerezhetnek a 0745-870-344-es telefonszámon keresztül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: