2011-06-21 17:57:58• hírek • Szatmár.ro

Görög válogatottal erősít a VSK kézilabda-csapata

Kereskényi: küszöbön van a szerződés egy görög válogatott játékossal.

Ahogy a kosárcsapatnál, úgy a férfi kézilabda-csapatnál is alakul a keret, igaz, a lányokhoz képest Istrate és Palkó fiai jóval előbb, már július 12-én megkezdik a felkészülést a következő idényre. Az elmúlt idényben nyolcadik helyen végzett csapat tagjai közül sokan maradnak a keretben - mondta el Kereskényi Gábor, a klub igazgatótanácsának elnöke. Teremi és Pazan kapusok, Oláh, Mateias, Surducan, Munea, Libert, Bejenariu és Osvat is marad, a klubvezetők pedig Savlovschival és Timoftéval is tárgyalnak. Az ukrán Vizsbovszkij Lengyelországban van próbajátékon, így lehet, hogy ő elhagyja a csapatot, s bár szerződése van a VSK-val, a szatmáriak elengedik őt.

Nagybányáról is erősít a VSK: a beállós Paul Sas érkezik a Minaurtól, aki két éve már megfordult a kézilabdacsapat keretében.

„Küszöbön van egy külföldi kézilabdázó leigazolása is, a görög válogatott beállósával szóban már megegyeztünk, a játékos a napokban faxolja el majd az aláírt szerződését"- mondta el Kereskényi, aki ezzel kapcsolatban kritizálta is a szövetséget, hiszen egy döntés értelmében egy csapat csak három idegenlégióst nevezhet egy-egy meccsre. "Ez a döntés csak arra lesz jó, hogy a már kiégett, kiöregedett román kézilabdázók nagyobb fizetéseket kérhessenek" - mondta a klubelnök.

A szatmári csapatban Teremi és Oláh magyarországi légiósok, illetve a görög játékos ki is töltik a keretet - amennyiben Vizsbovszkij Lengyelországba szerződik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: