2006-03-17 15:44:22• hírek • Szatmar.ro

Görög Zita erotikus filmje már a boltokban!

Boltokban az erotikus thriller, mely felborzolta Görög Zita rajongóinak fantáziáját
Boltokba került az az erotikus thriller, amely alaposan felborzolta Görög Zita rajongóinak fantáziáját. A 8 mm 2 címû alkotásban ugyanis a 26 esztendõs modell-mûsorvezetõje mindent megmutat magából.

A 8 mm 2 címû alkotásban (melynek egyébként semmi9 köze a Nicolas Cage fõszereplésével készült hasonló címû mozihoz) ugyanis számos alkalommal mutatkozik meztelenül, sõt még egy leszbikus akció részesévé is válik. Kendõzetlen bájait például akkor láthatjuk, mikor átússza a Rudas fürdõ medencéjét, vagy éppen a már említett szexjelenetben "domborít". Noha hódolói többsége elégedett az eredménnyel, Zita bevallotta: egyáltalán nem érezte jól magát a forgatás során.

"Az ilyen jeleneteknél mindig eszembe jutott, hogy olyan változásokon megyek keresztül, amibe nem fér bele az ilyesféle meztelenkedés" - fogalmazott a Megasztár háziasszonya, aki a "normál" jelenetek készítése során egyébként jól érezte magát. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne vállalná a felelõsséget az általa "elkövetett" dolgokért, azonban úgy döntött: többé nem szeretne hasonló szerepeket. A dolog további pikantériája, hogy Zita teste is tiltakozott a nem kívánt jelenetek ellen: hiszen már egy egyszerû csóktól is bedagadt a torka.

Nos, ha ez így van, akkor valószínû, hogy sok idõnek el kellett telnie, amíg végre levegõhöz juthatott bizonyos akciók után, ezt azonban a nagyszámú rajongótábor egy cseppet sem bánja. Különbözõ internetes fórumokon dicsérik a nem mindennapi alakítást, és egyetértenek abban is, hogy nincs mit szégyellni ezen.

A fájlcserélõkrõl is letölthetõ mozi a letöltési toplista élére ugrott, és a most boltokba kerülõ DVD-bõl is minden valószínûség szerint sok fog majd fogyni. Aki azonban nem él a lehetõséggel, az pórul jár, hiszen kedvencét többé nem láthatja majd hasonló szerepben.

Forrás: ma.hu
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: