2016-10-05 10:25:14• hírek • Blkk.hu

Görög Zita elárulta: ez a jó házasság egyetlen nagy titka!

Görög Zita sosem unatkozik: vagy dolgozik vagy gyerekeivel tölti idejét, magára csupán pár perce szokott maradni, míg kikapcsol egy kicsit egy gőzölgő kávé társaságában.

A volt modell ugyan hisz a sorsban és az elrendeltetésben, de tesz is a céljaiért. Ahogy a Nők lapja eheti számában fogalmazott: "A lényeg, hogy teszünk a dolgainkért, de közben nézzen körül a világban! (...) Itt minden biztosan valahonnan el van rendelve."

Zita nem könnyen mutatja ki mások felé a mély érzéseit, mivel elmondása szerint nagyon sérülékeny, és akaratlanul is védekezik. Sokszor túl soknak érzi magán a terheket, de saját maga válaszotta ezt az utat, hiszen már tizenhét évesen dolgozni kezdett - számolt be a Nők Lapja.

Modellkedéséről is beszélt az anyuka: "A szépséget soha nem tekintettem értéknek, legfeljebb adottságnak. Soha nem is tudtam azonosulni a külsőm miatt elért sikereimmel. Az egy termékvédjegy [a Görög Zita], de mindig reméltem, hogy ennél több is vagyok! A hétköznapokban nem vagyok díva." A mindennapokban inkább dolgozó nőként és anyukaként tekint magára.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: