2013-07-13 20:07:25• hírek • Kocsis Zoltán

Gorji munkások tiltakoztak a szatmári rendőrség előtt

Kis túlzással tiltakozó kordont alkotott szombat délelőtt a Szatmár Megyei Rendőrség székháza előtt Szatmárnémetiben közel ötven Gorj megyei munkás. A férfiak és nők az ellen tiltakoztak, hogy egy Máramaros megyei cég nem fizette ki őket munkájukért.

A munkások szombat reggel tettek feljelentést a Szatmár Megyei Rendőrségnél, mondván, hogy egy máramarosi vállalat megbízásából munkálatokat végeztek a Barlafalui Erdészet területén, ám a munkaadóik nem fizették ki őket.

A feljelentést követően a Borválaszúti Körzeti Rendőrség és a Szatmár Megyei Rendőrség Sikkasztás Elleni Osztálya nyomozást indított a helyszínen. A vállalat adminisztrátora rendőrség közbelépésére azt vallotta, hogy július 12-én, pénteken átadott 57.000 lejt egy, az önmagát a munkások képviselőjének nevező személynek. Az pedig azóta szőrén-szálán eltűnt.

A fizetésük elmaradása valamint a kollégájuk eltűnése miatt elégedetlen munkások ezt követően sorakoztak fel a rendőrség épülete előtt tiltakozásuk jeleként. Miközben a rendőrség tovább folytatta a nyomozást az ügy felderítése érdekében, a munkások a délután Szatmárnémeti 17-es lakónegyedének végén található elhanyagolt zöldövezetében táboroztak le, a fejleményeket várva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: